O nama

Poduzeće Kostel d.o.o. djeluje od 1998 godine. Bavi se proizvodnjom betonske galanterije koja je pronašla široku primjenu kod uređenja parkova, trgova, vrtova i ostalog! Naši proizvodi su stručno dizajnirani i izrađeni od modela i kalupa vlastite proizvodnje kojom se postiže hidratacija cementa u betonskoj smjesi, te se dobiva maksimalna zbijenost smjese i smanjuje se upijanje vode u proizvodu.

Naše proizvode proizvodimo od bijelog i sivog cementa te separiranog kamena, šljunka i pijeska u frakcijama od 0-4mm do 4-8mm 8-16mm. Te pranog betona (kulira). U svom programu proizvodimo betonske klupe, stolove, žardinjere, stalke za bicikle, koševe za smeće, stupiće, tegle za cvijeće, rubnike i ostalo.

S poštovanjem!

Direktor: Mario Kostel

potpiskostel

Kontakt

Kostel d.o.o. Donji Mihaljevec Trg Slobode 23 40326 Sveta Marija

O nama

Poduzeće Kostel d.o.o. djeluje od 1998 godine. Bavi se proizvodnjom betonske galanterije koja je pronašla široku primjenu kod uređenja parkova, trgova, vrtova i ostalog! Naši proizvodi su stručno dizajnirani i izrađeni od modela i kalupa vlastite proizvodnje.

U svom programu proizvodimo betonske klupe, stolove, žardinjere, stalke za bicikle, koševe za smeće, stupiće, tegle za cvijeće, rubnike i ostalo.

S poštovanjem!

Direktor: Mario Kostel
mob: 099 8097 300

© Kostel Beton 2020.